SOL nimitti Ruotsin yhtiön toimitusjohtajaksi Tina Wessman Hellstadiuksen

Tina Wessman Hellstadius aloittaa Solreneriet AB:n toimitusjohtajana 1.6.2017. Solreneriet on Ruotsin johtavia siivous-, hygienia- ja toimitilapalvelualan yrityksiä, joka tarjoaa palveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Solreneriet elää mielenkiintoista voimakkaan kasvun aikaa, ja tarkoitus on jatkaa orgaanista kasvua Ruotsissa. Solreneriet on osa SOL – yhtiöitä.

Wessman Hellstadius siirtyy Solrenerietiin Telialta. Hän on työskennellyt aikaisemmin myös Scanialla, EuroMaintilla sekä LRF Samköpin toimitusjohtajana. Wessman Hellstadiuksella on vahva osaaminen liiketoimintajohtamisesta, toimitusketjujen kehittämisestä ja yritysmyynnistä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

– Odotan innolla, että pääsen jatkamaan palveluiden kehittämistä yhdessä asiakkaiden ja henkilöstömme kanssa, kertoo Wessman Hellstadius.  Vahvuutenamme on markkinoiden alhaisimpiin kuuluva henkilöstön vaihtuvuus, joka lisää asiakastyytyväisyyttä ja luo uusia mahdollisuuksia. Haluan keskittyä hyvien ja positiivisten asioiden vahvistamiseen uudella tavalla. Esimerkiksi tutustumalla lähemmin siihen, miten liiketoimintaamme voidaan kehittää edelleen digitalisaation avulla.

– Tina Wessman Hellstadiuksen valinta toimitusjohtajaksi vahvistaa liiketoimintakykyämme entisestään. Tinan kokemus kestävästä liiketoiminnasta, ulkoistamisesta ja B2B-sektorilta täydentää hyvin olemassa olevia toimintojamme, ja hänen roolinsa tulee olemaan merkittävä toimintamme kehittämisessä ja laajentamisessa, sanoo SOL Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen.

Lisätietoja: 

Tina Wessman Hellstadius, toimitusjohtaja Solreneriet
Puh.: +46 702 68 31 18
Sähköposti: tina.hellstadius@sol.se

Juhapekka Joronen, toimitusjohtaja SOL Palvelut Oy
Puh.: 0400 733 916
Sähköposti: juhapekka.Joronen@sol.fi

Tietoja meistä:

Solreneriet AB on Ruotsin johtavia siivous-, hygienia- ja toimitilapalvelualan yrityksiä, joka tarjoaa palveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Solrenerietien erityisosaamista ovat eri liikennevälineiden kuten laivojen, junien ja lentokoneiden siivous sekä prosessiteollisuuden, sairaaloiden ja elintarviketilojen siivous. Solreneriet AB on perustettu vuonna 1995, ja siitä tuli vuonna 2012 osa SOL-yhtiöitä. SOL työllistää kansainvälisesti 13 000 työntekijää, joista noin 900 työskentelee Ruotsissa.