SOL Henkilöstöpalvelut mukaan työnhakuvalmennukseen

SOL merkittävänä työllistäjänä lähtee tarjoamaan työnhakuvalmennusta asiakasyrityksilleen. Työllistämme kaikissa konsernin yhtiöissä vuosittain lähes 20 000 henkilöä eri tehtäviin. Omissa toiminnoissa SOL työllistää 13 000 henkilöä ja lähes saman verran työllistyy SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta eri asiakasyrityksiin. Olemme yksi merkittävimmistä työllistäjistä Suomessa.

Luonnollinen jatkumo tälle työllistämiselle on rakentamamme työnhakuvalmennus, jota lähdemme aktiivisesti tarjoamaan asiakasyrityksillemme, valottaa johtaja Timo Sairanen. Nyt pystymme auttamaan yrityksiä myös niissä tilanteissa, jolloin yrityksessä tapahtuu henkilöstömuutoksia. Tällaisia tilanteita ovat mm. organisaatiomuutokset, uudelleen järjestelyt ja sijoittelut, YT-neuvottelut ja henkilöstön vähentämistarve.

Valmennusohjelmassa käydään läpi valmennettavien nykytilanteen ja työnhaun tavoitteet. Teemme henkilöille osaamiskartoituksen ja oppimispolun. Valmennamme työnhakijoita rakentamaan oman työhakemuksen ja CV:n sekä ohjaamme eri työhaastattelun tilanteisiin. Erittäin tärkeää on motivoida työntekijät aktiiviseen työnhakuun.

Valmennuksissa voimme huomioida asiakaskohteissa olevia työtarpeita ja tarjoamaan töitä asiakasyrityksissämme. Näin työnhakijat ja työntarjoajat kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksistään oma asiakasverkostomme on valtava mahdollisuus työllistää, kertoo psykologi Antti Lahtinen SOL Henkilöstöpalvelut Oy:stä. – Ratkaisukeskeinen ja ihmisläheinen valmennuksemme, joka räätälöidään aina kunkin valmennettavan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan, on suurin valttimme erottua muista alan toimijoista, tiivistää Lahtinen.

Lisätietoja:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy,

aluemyyntijohtaja Minna Tuira, puh. 040 6817 120
toimitusjohtaja Niilo Kemppe, puh. 040 721 0714