SOL & Hartwall Arenan yhteistyötä 15 vuotta

Sitoutuneisuus ja luottamus ovat siivittäneet SOLin ja Hartwall Arenan pitkää yhteistyötä. Yhteistyötä juhlittiin SOLin ja Hartwall Arenan henkilökunnan sekä vuokralaisten kesken tiistaina 25.9.2018.

Yhteistyö alkoi Arenan siivous- ja kiinteistöpalvelun sopimuksella vuonna 2003 ja kiinteistön turvallisuudesta SOL on huolehtinut noin kuuden vuoden ajan.

SOLin palvelujohtaja Mari Suomalainen kiitteli pitkäaikaista yhteistyötä

Olen otettu luottamuksesta ja lojaaliudesta, jota olemme saaneet osaksemme. Tämä on mahdollistanut toiminnan ja palvelun kehittämisen. Pitkät sopimukset eivät ole tässä ajassa itsestään selvyys. Hartwall Arena on haluttu ja mieluinen työpaikka, jossa työntekijät viihtyvät, kiitteli Suomalainen.

Arenalla esiintyy korkeatasoisia artisteja ja urheilun huippukaartia. Asiakkaan saama palvelu tulee olla kaikilta osin huippuluokkaa. Oheispalvelut sinetöivät hyvän palvelun ja tekijöiltä vaaditaan rautaista asiakaspalveluasennetta.

On ilo tehdä SOLilaisten kanssa yhteistyötä. Meno tapahtumissa on hektistä ja SOLilaisilta löytyy joustavuutta ja reagointinopeutta haastavissakin tilanteissa, kiitteli Kimmo Kivisilta, Hartwall Arenan toimitusjohtaja.

Hartwall Arena on haluttu työpaikka

Arena ei ole perinteinen työpaikka. Kohteeseen pitää olla perehtynyt hyvin ja huomioida kulloisenkin tapahtuman erityispiirteet ja nyanssit. Työajat ovat vaihtelevia ja meno hektistä. Vaihtelevaisuus ja kansainvälinen meno onkin tehnyt Areenasta tavoitellun työpaikan. Tiimihenki Arenalla kumpua yhteisestä kulttuurista ja hyvästä ilmapiiristä.

SOL – Hartwall -tiimi vasemmalta: Musa Ceesay Saho, Araya Jeslassie, Roderick Paed, Jeremy von Panelo ja R-Jay Mandar

Parasta täällä on se, että emme ole vain siivoojia,
vaan olemme osa Hartwall Arenan-tiimiä, SOLin palveluvastaava Jeremy von Panelo.”