Pyykit kotiovelta pesuun ja puhtaana takaisin

SOLin asiakkaiden matot, kodintekstiilit ja vaatteet voidaan jatkossa noutaa kotiovelta ja palauttaa pestyinä takaisin. Tehokasta ja asiakasystävällistä nouto- ja kuljetuspalvelua on kehitetty yhdessä Enexus Oy:n kanssa.

Matot pesulaan? Kauluspaitojen pesu ja silitys? Osa kodin askareista jää usein muiden arjen kiireiden jalkoihin. Moni olisikin valmis antamaan haastavimman vaate- ja tekstiilihuollon ammattilaisten käsiin, mutta kodin kuljetuskalusto ja ennen kaikkea aika ei arjessa aina veny ylimääräisiin mutkiin. Siksi SOL kehitti yhdessä Enexus Oy:n kanssa lisäpalvelun, jonka avulla asiakkaat voivat tilata kotiinkuljetuksen ja saada matot, kodintekstiilit ja vaatteet puhtaana suoraan kotiovelle.

Tilaa kotiinkuljetus, saat kauluspaidat viikossa puhtaana kotiin

Kotinoudon voi tällä hetkellä tilata kotiinsa Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai Kauniaisiin SOLin verkkosivuilla olevan tilauslomakkeen kautta tai numerosta 040 779 7285 maanantaista perjantaihin klo 8-15 välisenä aikana.

SOLin verkkosivujen kautta tilatut noudot ja palautukset tehdään keskiviikkoisin klo 16–20 välisenä aikana, ja tilaus on tehtävä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 10 mennessä.

– Lähetämme asiakkaalle muistutusviestin noudosta tai palautuksesta edellisenä päivänä. Lisäksi lähetämme tekstiviestin, kun kuljettaja lähtee ajamaan edellisestä osoitteesta kotiasi kohti ja jaamme auton sijaintitiedon, josta sen lähestymistä voi seurata, kertoo kuljetuksista vastaavan Enexus Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Pirhonen.

Osta verkkokaupasta, saat toimituksen yhteydessä pyykit pesuun

Perinteisten kotinoutojen ja palautusten lisäksi Enexus tarjoaa SOLin pesulakuljetuksia myös verkkokauppaostoksien yhteydessä. Kun asiakas ostaa tuotteen verkkokaupasta ja tarkentaa toimitusaikaa Fetch-verkkokaupassa, hän voi samalla näppärästi tilata muita arkeaan helpottavia lisäpalveluita, kuten SOLin pesulapalvelun.

Muita saatavilla olevia lisäpalveluita ovat esimerkiksi kierrätyspullojen, vanhojen lääkkeiden tai paristojen palautus. Asiakas voi helposti hallita lähetystä verkkokaupassa, ja valita tilatuille tuotteille haluamansa toimitustavan ja -ajan, Pirhonen kertoo.

Tällä hetkellä Fetch my Stuff -kuljetuksia on mahdollista saada Kauppahalli24:n, yliopiston apteekin ja verkkokauppa.comin verkkokaupoista.

Enexus ja SOL haluavat yhteistyöllään pienentää myös ympäristövaikutuksia.
– Sen lisäksi, että haluamme saada suomalaisten arkeen helpotusta, haluamme myös vähentää ympäristöpäästöjä isommassa mittakaavassa. Sen sijaan, että kaikki ajelevat ristiin rastiin arjen asioissa, voimme hoitaa kuljetukset yhdellä kerralla, toteaa Pirhonen.

Tilaa kotiinkuljetus matoille, kodintekstiileille ja vaatteille

Enexus Oy on vuonna 2015 perustettu spin-off-yritys, joka tarjoaa lämpötilasäädeltyjä kuljetuspalveluita ja on erikoistunut verkkokauppojen logistiikkaan. Fetch LastMile-verkkokauppapalvelu vie toimituksen kaupunkialueilla aivan uudelle tasolle. Enexuksen palvelualueella on 2,5 miljoonaa asukasta ja yritys toimittaa kuukausittain runsaat 25 000 lähetystä.