Postin ja SOLin yhteisyrityksen Flexon toimitusjohtajaksi Tommi Törmälä

Postin ja SOLin uuden yhteisyrityksen, Flexo Palvelut Oy:n, toimitusjohtajaksi on nimitetty 22.5.2017 alkaen Tommi Törmälä, 46. Törmälällä on taustalla mittava ura liikkeenjohdossa ja asiakkuusjohdossa. Hän on ollut kansainvälisissä henkilöstöpalveluyrityksissä, Adeccolla Suomen maajohtajana ja Manpowerilla liiketoimintajohtajana. Törmälä on menestynyt myös myyntijohtajana ja nyt viimeksi hän johti Ilmarisella suurasiakastoimintaa.

– Toivotan Tommin sydämellisesti tervetulleeksi Flexon johtoon! Flexon tavoitteena on 100 miljoonan euron liikevaihto muutaman vuoden sisällä. Uskon, että Tommin vahva osaaminen niin henkilöstö- kuin asiakaskohtaamisissa ja kyvykkyys liiketoiminnan johtamisessa mahdollistavat Flexon, sen asiakkaiden ja henkilöstön menestymisen, sanoo Postin Toimitusketjuratkaisut liiketoiminnan johtaja Harri Kämppä.

SOL Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen toivottaa Tommin aurinkoisesti tervetulleeksi. Joronen toteaa, että Flexo tarjoaa loppuvuoteen mennessä yli 300 uutta työpaikkaa. Muutaman vuoden päästä Flexo tarjoaa jo useammalle tuhannelle ihmiselle töitä. Joronen on tyytyväinen ja iloinen, että Flexolla on johdossa vahvasti henkilöstön johtamiseen paneutunut henkilö.

– Otan uuden ja erinomaisen mielenkiintoisen tehtävän vastaan ilolla. Flexon taustalla on kahden omalla alallaan menestyvän yrityksen tuki. SOLin menestyminen henkilöstöhallinnossa ja rekrytoinnissa, sekä Postin menestyminen ja osaaminen logistiikassa antavat upean mahdollisuuden aivan uniikille kokonaisuudelle. Uskon, että Flexo mahdollistaa asiakkaidemme menestymisen ja samalla myös henkilöstömme menestyy, iloitsee Tommi Törmälä.

Törmälä raportoi Harri Kämpälle, Postin Toimitusketjuratkaisut liiketoiminnan johtajalle.

Flexo on valtakunnallinen, nopeasti kasvava ja kehittyvä sisälogistiikan palveluyritys. Flexo tähtää 100 miljoonan euron liikevaihtoon muutaman vuoden sisällä. Yritys palvelee yritysasiakkaita logistiikkapalveluissa asiakkaan omissa tiloissa niin arjessa kuin sesongissa. Flexossa yhdistyy omistajiensa vahva osaaminen: Postin logistiikkaosaaminen ja SOLin henkilöstöhallinto-osaaminen. Kattava ammattiosaajien henkilöstöpooli palvelee yrityksiä niin arjessa kuin sesongissa. Flexo työllistää vuoden 2017 loppuun mennessä noin 1000 henkilöä ja muutaman vuoden sisällä arvioiden mukaan jo useamman tuhat ihmistä. Flexo tarjoaa henkilöstölleen heidän elämäänsä sopivaa työtä.

www.flexo.fi