Posti ostaa SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilökohtaisen avustamisen liiketoiminnan

Posti Kotipalvelut vahvistaa henkilökohtaisen avun palvelujaan. SOL Henkilöstöpalvelujen henkilökohtaisen avustamisen liiketoiminta siirtyy liiketoimintakaupalla Posti Kotipalveluille 1.7.2017. SOL Henkilöstöpalvelut tarjoaa henkilökohtaista avustamista pääkaupunkiseudulla, Kouvolassa, Kuusamossa ja Torniossa. Liiketoiminnassa on henkilöstöä noin 200.

−  Meidän henkilökohtaisen avun työntekijät ovat todellisia asiantuntijoita, joilla on laaja osaaminen alalta, kertoo SOL Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Niilo Kemppe.

− Kotiin tarjottavat palvelut eivät ole meidän strategista kasvualuetta ja olenkin hyvilläni, että toiminnan jatkajaksi löytyi vastuullinen yritys. Posti Kotipalvelut tulee pitämään hyvää huolta työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Tämä kauppa mahdollistaa asiakkaille monipuolisempia palveluita ja takaa toiminnan kehittymisen, jatkaa Kemppe.

− Toivotan SOL Henkilöstöpalvelujen henkilökohtaisen avustamisen asiakkaat ja osaajat lämpimästi tervetulleiksi Posti Kotipalveluihin. Posti Kotipalveluissa toimii entuudestaan noin 150 kotihoitoon ja henkilökohtaiseen avustamiseen keskittyvää ammattilaista. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme parempaa arkea vakaasti ja pitkällä tähtäimellä, Posti Kotipalvelujen johtaja Petri Kokkonen sanoo.

Henkilöstö jatkaa Posti Kotipalveluissa vanhoina työntekijöinä, ja asiakkaiden palvelut säilyvät ennallaan. Posti Kotipalvelut vastaa kotihoidosta ja henkilökohtaisesta avusta noin 30 kunnan kumppanina. Henkilöasiakas voi ostaa Posti Kotipalveluilta apua kotiin myös yksityisesti arvonlisäverottomana tukipalveluna.

Lisätietoja medialle:

SOL Henkilöstöpalvelut, Niilo Kemppe, toimitusjohtaja, puh. 040 721 0714

Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9-16.30)