Palvelukonserni SOL laajenee yrityskaupan myötä Tanskaan

Solemo Oy (SOL) on ostanut tanskalaisen TekniClean A/S:n osakekannan. TekniClean on tanskalainen siivous- ja toimitilapalveluita tuottava yritys, jonka liikevaihto oli 14 miljoonaa euroa vuonna 2017. Kaupan myötä SOLin kansainvälisiin liiketoimintoihin siirtyy vanhoina työntekijöinä noin 300 työntekijää Tanskasta.

TekniClean on 15 vuotta vanha, alkujaan perheyritys, jonka erityisosaamista ovat korkean hygieniatason elintarvikesiivous.

Yrityskaupan seurauksena SOL on nyt merkittävä toimija myös Tanskan siivous- ja toimitilapalvelumarkkinoilla. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö vahvistavat edelleen SOLin osaamispääomaa”, kertoo Juhapekka Joronen, SOL Palveluiden toimitusjohtaja ja yksi perheyrityksen omistajista.

Tavoitteena voimakas kasvu

SOLin tavoitteena on laajentua kansainvälisillä markkinoilla edelleen ja kasvaa kotimaisilla markkinoilla.

TekniCleanissa olemme ylpeitä siitä, että suuri suomalainen yritys on valinnut yhtiömme ponnahduslaudaksi kasvamaan Tanskan markkinoilla. Kiitos kuuluu ennen kaikkea ammattitaitoisille ja sitoutuneille työntekijöillemme”, kertoo TekniCleanin toimitusjohtaja Jane Frødstrup ja korostaa, että yhtiön myynnillä on vain myönteinen vaikutus asiakkaisiin.

TekniClean on tärkeä osa kansainvälisessä laajentumisessamme ja tapahtuu myös osin asiakkaidemme toivomuksesta. Kaupan myötä kykenemme palvelemaan asiakkaitamme nyt maantieteellisesti kattavammin Suomen, Venäjän, Baltian, Ruotsin lisäksi myös Tanskassa”, vahvistaa Joronen ja painottaa henkilökunnan osaamisen ja tietotaidon merkityksellisyyttä elintarviketeollisuuden puhtaanapidossa.

Lisätietoja:

SOL Palvelut Oy

Juhapekka Joronen, toimitusjohtaja, juhapekka.joronen@sol.fi, Puh 040 073 3916