Messukeskus luottaa jatkossakin SOLin monipuolisiin palveluihin

SOL Palvelut ja Messukeskus ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen koskien messu- kokous-, kongressi- ja tapahtumakeskuksen siivousta ja ulkoalueiden hoitoa. Messukeskuksen vuokralaisten ja yhteistyökumppaneiden tilojen siivous kuuluu myös sopimuksen piiriin. Sopimus on jatkoa vuonna 2008 alkaneelle yhteistyölle.

Messukeskuksen Halli- ja turvallisuuspäällikkö Pertti Mörö on tyytyväinen uuteen sopimukseen.

Olemme erittäin iloisia yhteistyön jatkumisesta. SOL on alansa edistyksellisin yritys, joka onnistuu osaltaan takaamaan asiakkaidemme palvelukokemuksen onnistumisen.

Kilpailutuksessa otettiin huomioon myös kumppanin palveluiden monipuolisuus.

– SOLin tarjoama palvelukokonaisuus on laaja-alainen, joka huomioi useat toiminnan kehityshankkeet ja laadun varmistamisen. Lisäksi SOLin laajat resurssit tuovat varmuutta toiminnan onnistumiseen, jatkaa Mörö.

Messukeskus toimii suurten messujen, yritystapahtumien ja kongressien järjestämispaikkana, jossa erittäin tärkeässä roolissa ovat tapahtumien järjestäminen hygieenisesti ja turvallisesti.

Pitkä yhteistyö luottamuksen takana

Pitkä yhteistyö mahdollistaa sen, että voidaan keskittyä toiminnan nostamiseen aivan uudelle tasolle. Kehitystyötä tullaan tekemään jatkossakin saumatta ilman katkoja.

Iloitsemme Messukeskuksen luottamuksesta – yli 10 vuotta sitten alkanut yhteistyö jatkuu. Nyt toteutunut sopimus on loistava esimerkki pitkäjänteisestä kehitystyöstä, kertoo SOL Palveluiden liiketoimintajohtaja Aila Forsström.

– Pitkä kumppanuus kiteytyy motivoituneeseen ja palvelun toteuttamiseen suurella sydämellä sitoutuneeseen henkilökuntaan. Palvelussa yhdyshenkilön keskeisen roolin ymmärtäminen on ollut koko toiminnan onnistumisen edellytyksenä. Yhteistyössä on parasta kummakin osapuolen avoin asenne ja ymmärrys siitä, että vain yhdessä toimien voimme onnistua, Mörö päättää.

Lisätietoja:

Aila Forsström, liiketoimintajohtaja, puh. 040 866 7500
SOL Palvelut Oy