Kun odotukset ylittyy ja täyttyy – Yhteistyötä Suomen Messujen kanssa 10 vuotta

SOL on vastannut Messukeskuksen siivouksesta ja ulkoalueiden huollosta vuodesta 2008. Pitkä yhteistyö kertoo siitä, että luottamus on saavutettu molemmin puolin. Tämä myös mahdollistaa sen, että palvelun ja kehityksen voi nostaa aivan uudelle tasolle.

Ei ole itsestäänselvyys, että olette antaneet luottamusta osaksemme sillä tavoin, kun Te sen olette tehneet, kiitteli SOLin hallituksen puheenjohtaja Anu Eronen. Suomen Messut työympäristönä on haasteellinen paikka työskennellä ja se haaste myös pitää meidät skarppina kehittämään ja uudistumaan jatkuvasti.”

Messuilla vierailee eri-ikäiset ja tapahtumien kirjo vaihtelee suurmessuista muutaman kymmenen tilaisuuksiin. Tekemisen kuviot ovat erilaisia, kun kyseessä on lemmikkieläin messut, tai kun meneillään on lääketieteellinen huippukongressi.

Tapahtumakalenteri Messuilla tehdään hyvissä ajoin ja muutamaa kuukautta ennen varsinaista tapahtumaa suunnitelmat tarkentuvat. Suunnitelmista huolimatta aina sattuu ja tapahtuu ja poikkeus on enemmänkin kuin sääntö. Silloin kumppaneilta vaaditaan joustavuutta ja ketteryyttä.

Kyky muuntautua hetkessä vaatii henkilökunnaltamme sitoutuneisuutta ja tilannetajua. On hienoa, miten SOLilaiset on otettu myös messukeskuslaisiksi. Se on sitouttanut tekijöitämme ja luo yhteistä ylpeyttä kaikkien toimijoiden kesken, kiitteli Eronen Messukeskuksen arvomaailmaa.

Yhteistä kymmenvuotista taivalta juhlittiin 2.10.2018 SOLin työntekijöiden, Messukeskuslaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.