Kesätöitä tarjolla 1000 nuorelle

Kiinteistö- ja turvallisuusalan kesätöissä saa arvostettua toimialan ja palvelualan työkokemusta. Työskentely isossa Suomalaisessa perheyrityksessä on monelle kesätyöntekijälle avartava kokemus ja hyvää oppia tulevalle työuralle.

Perehdytyksemme on intensiivistä ja käytännönläheistä. Matalan organisaatiomme myötä nuori saa vastuullista työtä ja pääsee osaksi tiimiä. SOLissa kesätöihin on mahdollista hakeutua myös alle 18 -vuotiaat. Aikaisempaa kokemusta alalta ei aina tarvita, kertoo henkilöstö- ja lakiasioiden johtaja Timo Sairanen.

SOL on mukana yhteistyökumppanina Vastuullinen kesäduuni kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille töitä sitoutumalla hyvän kesätyön periaatteisiin. Tänä vuonna SOL Palkkaa arviolta 1000 kesätyöntekijää valtakunnallisesti eri asiakasyrityskohteisiin.

SOL on monelle nuorelle ensikosketus työelämään

 SOL tarjoaa nuorille mahdollisuuden kesätyöhön, työskennellä opiskelujen ohessa tai välivuoden ajan tai jopa luoda ura palvelualalla. Alan oppisopimuskoulutukset tai tutkintoon johtavat koulutukset ovat hyvä vaihtoehto uraansa miettivälle nuorelle. Kesätyö saattaa olla ponnahduslauta elämän mittaiselle työuralle.

Meillä on myös mahdollisuus tehdä töitä välivuoden ajan tai kouluttautua työnteolla tutkintoon, kertoo SOLin koulutuksesta ja kehityksestä vastaava johtaja Merja Oljakka. Alalle jääneet nuoret kiittelevät työn monipuolisuutta ja joustavuutta sekä mahdollisuutta kouluttautua tutkintoon työnteon ohessa.

Ammatillisen koulutuksen uudistuessa tänä vuonna olemme SOLissa tehneet entistä tiiviimpää yhteistyötä alan eri ammatillisten oppilaitosten kanssa. Olemme räätälöineet koulutussopimustoiminnan osaksi arkeamme ja sovittua yhteistyön ja roolit oppijan ohjauksessa erilaisissa työympäristöissämme. Teemme todella tiivistä oppilaitosyhteistyötä ja rakennamme selkeitä toimintamalleja koulutus- ja oppisopimusten toteuttamiseksi ja kehittämiseksi. On kaikkien etu, että luomme toimivia prosesseja reformin hengessä SOLille ja alalle, jatkaa Oljakka.

Uratarina:

Olivia on työskennellyt parina kesänä SOLissa kesätyöntekijänä siivoamassa ja työhönotossa tuuraamassa. Lisäksi hän on tehnyt erilaisia tuurauksia monissa eri toimipisteissä.

https://www.youtube.com/watch?v=bL7Ldoo0DGg

 Lisätietoja:

Timo Sairanen, johtaja, henkilöstö- ja lakiasiat, timo.sairanen@sol.fi, Puh. 045 6700 368

Merja Oljakka, johtaja, koulutus ja kehitys, merja.oljakka@sol.fi puh. 040 017 8550