Business Akatemia luo huippujohtajia

Uusi SOLin esimiesvalmennus Business Akatemia on SOLilaisten oma valmennusohjelma, jossa tehdään tulevaisuuden johtajia. Valmennus on tarkoitettu SOLissa jo pidempään esimiestyössä toimineille, jotka ovat suorittaneet laajasti SOLin sisäisiä koulutuksia. Ensimmäiseen valmennusohjelmaan osallistuu yhtiön palvelujohto ja kehitystiimi. Opinpäiviä valmennuksessa on kokonaisuudessaan 5 lähivalmennuspäivää sekä verkko ja etäpäiviä käytännön tehtävien parissa. Tänä vuonna käynnistyy vielä kolme valmennusjaksoa ja kaikkiaan 300 esimiestä suorittaa Business Akatemian tulevan parin vuoden aikana.

Valmennus on jatkoa aikaisemmalle esimieskoulutukselle, jossa opintojen sisältö painottui käytännön esimiestyöskentelyyn ja henkilökohtaisen kasvun tukemiseen arjen esimiestyössä.

Business Akatemiassa tavoitteena on kehittää ja jalostaa asiakkuusajattelun ja asiakaskokemuksen sekä henkilöstökokemuksen johtamista, kertoo oppimisen kehittämisestä vastaava johtaja Merja Oljakka. Tämän valmennuksen avulla luomme syvyyttä kohtaamisiin ja toimintatapoihin, minä myyjänä -ote varmistuu ja asiakas- ja henkilöstötyöskentely nousee aivan uudelle tasolle.

Valmennuksen osa-alueissa keskitytään myös vaikuttavaan viestintään, palvelevaan ja valmentavaan esimiestyöhön ja SOLin toimintajärjestelmän mukaiseen toimintaan. Lisäksi testaamme ja jaamme parhaita käytäntöjä sekä otamme käyttöön uusia johtamisen työkaluja.

Huippujohtajaksi kasvetaan ja jokainen meistä voi olla esikuva jollekin. Siihen tarvitaan yhteistyötaitoja, oppimista, rohkeutta, sinnikkyyttä ja voitontahtoa.

Lisätietoja:

Merja Oljakka, henkilöstön kehityksen johtaja, merja.oljakka@sol.fi, puh. 040 017 8550