Vilma, aurinkovoimalan moniosaaja

Vilma on Aurinkovoimalan moniosaaja

Vilma Järvenpää työskentelee Aurinkovoimalassa ja hallitsee niin kiinteistö-, henkilöstö-, toimitila- kuin turvapalvelutkin. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta toimitilapuolen restonomiksi palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmasta. 

Tässä työssä jokainen päivä on erilainen

– Olen ollut alalla useamman vuoden. Hain Aurinkovoimalaan töihin, koska työ vaikutti niin mielenkiintoiselta sekä monipuoliselta. Toimin palveluohjaajana, ja työni käsittää erilaisia asiakaskohtaamisia, puhelimitse ja sähköpostitse, koskien kaikkia SOLin tarjoamia palveluja.

Aurinkovoimala on SOLin keskitetty palvelukeskus Hämeenlinnassa Visamäessä.

– Työhöni kuuluu kiinteistöhuollon, siivouksen ja henkilöstöpalveluiden asiakaspalvelu sekä hälytyskeskustehtävät, ja työtehtävien kiireellisyyden määrittäminen. Työ on vuorotyötä, ja työajankohta vaikuttaa työtehtävien sisältöön merkittävästi.

– Moninaisen koulutuksen ansiosta pystyn ottamaan käsittelyyn minkä tahansa SOLin palveluihin liittyvän työtehtävän.

Hän jatkaa, että lisäksi pitää toki ottaa huomioon myös sisäisen informaation toimivuus.

Vaivattomuus on valttia

24/7 palvelukeskus palvelee asiakkaita nopeasti, helposti ja ammattitaidolla. Yhdellä puhelulla hoituu mikä hyvänsä SOLin palveluihin liittyvä työtehtävä tai tilaus.

– Asiakas voi luottavaisin mielin jättää työpyynnön Aurinkovoimalaan, josta se ohjataan oikealle vastuuhenkilölle ilman turhia ketjutuksia.

– Haluan tuoda omalla panoksellani työyhteisöön ja asiakkaille iloisuutta sekä positiivista mieltä, hyvin hoidettua työtä unohtamatta.

Työpäivän yllätyksellisyys on Vilmasta parasta.

– Ikinä ei aamulla tiedä millaisia kuvioita työpäivä tuo tullessaan.

– Olen käynyt vartijakoulutuksen, jotta voin tehdä hälytyskeskuksen puolella töitä.

Hälytyskeskuksessa voi tulla mitä tahansa murto- ja ryöstöhälytyksistä kiinteistöhälytyksiin. Siellä käsitellään sekä asiakkaan omaisuuteen, terveyteen sekä henkeen liittyviä tapauksia.

Vilma kertoo esimerkkejä Aurinkovoimalan kautta suoritettavista tehtävistä.

– Se voi olla ovenavaus asukkaalle, kellarissa vuotavasta vesiputkesta ilmoittaminen huoltoon, hissin jumiutuessa avun pyytäminen paikalle, murtohälytys, vartijankutsu, työntekijän tilaaminen seuraavalle aamulle henkilöstöpalveluista, autopaikan tai saunavuoron varaaminen ja vaikkapa kamerakierrosten suorittaminen kohteella.

Vapaa-ajalla Vilma rentoutuu mielellään liikunnan parissa.

– Vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi pidän ruoanlaitosta ja on mukavaa tavata kummitytön kanssa. Matkustelen myös mielelläni.

– Vuorotyö ei oikeastaan haittaa vapaa-ajan menoja. Aikataulut on aina järjesteltävissä. Toisaalta rauhalliset hetketkin ovat nautinnollisia ja vastapainoa hektiselle työlle.

Lue lisää Aurinkovoimalasta

Hälytyskeskus on palvelun sydän

Lue lisää millainen on tehokas Hälytyskeskus