Daniel Palanki, opiskeleva vartija

Opiskelun ohella vartijantöitä tekevä Daniel luonnehtii itseään kohteliaaksi, ahkeraksi ja täsmälliseksi työntekijäksi. Hän kuuli entiseltä isäpuoleltaan vapaasta paikasta SOL Turvallisuuspalveluista, kiinnostui ja työhaastattelun jälkeen pääsi työskentelemään, samalla opiskellen kauppatieteitä.

Nyt Englantiin Kansainvälistä Liiketaloutta opiskelemaan lähtevä nuori mies on ollut SOLilla jo kaksi vuotta töissä. Hänen mielestään on mahtavaa, että hän sai sommiteltua työvuoronsa pääasiassa opiskelujen aikaan iltavuoroihin ja hänen opiskelunsa otettiin erittäin hyvin huomioon työpaikoilla. Hän ehti tehdä kouluhommat, läksyt ja kaiken muun välttämättömän samalla kun työskenteli ja sai sovittua itselleen sopivia tuntimääriä.

Vartijan työ kiinnosti, koska isä kertoi, että sieltä saa kohtuuhelposti töitä. Isä on tehnyt kauan turvallisuusalalla töitä, ja nyt tuntuu kuin olisin niin sanotusti seuraamassa hänen jalanjälkiään Daniel kertoo.

Työkavereistaan Daniel pitää. Hän luonnehtii heitä mukaviksi ja että jokaisen kanssa tulee erittäin mallikkaasti toimeen. On laidasta laitaan erilaisia ihmisiä, hyvällä tavalla. Nyt Daniel on kesätöissä SOLin Turvallisuuspalveluissa ja vastaa Business Parkin aulapalveluista.

Aulan turvallisuuspalveluilla tavoitteena on kiinteistöön, henkilökuntaan ja asiakkaisiinne kohdistuvien turvallisuusuhkien ennaltaehkäisy ja minimointi. Business Parkissa on monia eri yrityksiä ja Aulapalveluun tulee pyyntöjä eri asioissa, joten täytyy olla aidosti moniosaaja.

On tärkeää antaa vierailijoille ystävällinen ja lämmin vastaanotto, jatkaa Daniel.

SOL on työnantajana helposti lähestyttävä, aina kiinnisaatava ja auttavainen kaikissa tilanteissa, Daniel kertoo.  Hän on iloinen siitä, että opiskelun aikaan sai sovittua työajat ja tuntimäärät hänelle sopivimmalla tavalla.

Daniel palautuu työstään rentoutumalla ystäviensä kanssa vapaa-ajallaan.