Tuotantotyöntekijä

Hakuaika:
26.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vihti
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluvat metalliteollisuuden monipuoliset tehtävät hitsauksesta kokoonpanoon tilanteen mukaan. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät pitkään. Asiakkaamme rekrytoi sopivat työntekijät myöhemmin. Työaika on pääasiassa päivävuorossa.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Metallialan perusosaaminen edellytetään. Hitsaus- ja kuvien lukutaito katsotaan eduksi ja myös kokemus särmäyksestä on eduksi. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa olli.martikainen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa