Työnjohtaja

Hakuaika:
08.10.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Haemme asiakkaallemme

TYÖNJOHTAJIA

pitkiin määräaikaisiin työsuhteisiin syksyllä alkaville korjaus- ja uudisrakennustyömaille pääkaupunkiseudun alueelle. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus vakinaistua myöhemmin.

Toivomme rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (opisto/AMK) koulutusta, sekä muutaman vuoden työmaakokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Hirvonen perjantaisin klo: 13:00-14:00 puh: 040 6736897 tai sähköpostitse ilkka.hirvonen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan työpaikan. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa