Terminaalityöntekijä

Hakuaika:
23.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme Asiakkaillemme Vantaalle

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ

Työtä tehdään arkipäivisin ma-pe yleensä kahdessa vuorossa 6-14 & 14-22, töitä voi olla myös tarjolla pelkästään iltavuorossa 13-21 tai mahdollisesti yövuorossa mikäli paikkoja vapautuu. Työ sisältää yleisiä terminaalityötehtäviä ja työssä käsitellään erilaisia trukkeja mm. korkeakerääjää, lavansiirtovaunua, työntömastotrukkia. Työ on kokoaikainen ja palkkaus AKT:n työehtosopimuksen mukainen.

Olet logistiikan kokenut konkari tai vasta aloittanut ja haluat liittyä aurinkoiseen joukkoomme. Omaat motivoituneen asenteen työntekoon, olet ajoissa paikalla sekä hoidat työtehtävät sovitusti. Sinulla on myös kokemusta erilaisista trukeista, kerro meille mistä?

Jätä hakemuksesi pikaisesti. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa