Sähköasentaja

Hakuaika:
24.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme asiakkaillemme pk-seudulle

SÄHKÖASENTAJIA

sähköurakoinnin monipuolisiin tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen josta on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoille.

Toivomme sinulta jo muutaman vuoden työkokemusta sähköasennuksista. Alan koulutus ja työturvallisuus-, sekä sähkötyöturvallisuuskortit ovat plussaa.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse ilkka.hirvonen@sol.fi.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa