Palveluvastaava siivoustyöhön

Hakuaika:
22.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa siivoustyöhön Vantaalle.

Työ on vakituinen kokoaikainen. Aamu- ja iltatyö sopimuksen mukaan. Työhön sisältyy perus- ja ylläpitosiivousta mm. monipuolisissa kohteissa. Asiakastiloissa työskennellään itsenäisesti. Palkkaus Tes.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme siivousalan kokemusta, mutta saat myös kattavan perehdytyksen tehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakeminen tapahtuu osoitteessa: www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Piia Mustalahti, piia.mustalahti(at)sol.fi. Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse.

Yleistä Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta mutta autamme ja tuemme aina toisiamme tarvittaessa. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Meillä puhutaan ja viestitään asioista avoimesti sekä luotetaan toisiimme. Olemme reilu suomalainen perheyritys ja työnantaja.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa