Palveluvastaava lentokonesiivoukseen

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen osa-aikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa lentokoneiden siivoustyöhön Helsinki-Vantaan Lentoasemalle. Tehtävä on osa-aikainen ja vakituinen. Työ on kolmivuorotyötä ja päivät sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille. Työtehtävät ovat nopeatempoisia ja vaihtelevia.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera ja pystyt työskentelemään jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Hakijalta vaaditaan nuhteetonta taustaa: valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Kohteen luonteen vuoksi edellytämme, että hakija on asunut Suomessa vähintään viisi vuotta. Toivomme hakijoilta suomen kielen perustaitoja. Englanninkielen taitoa ja siivouskokemusta ei vaadita, mutta ne lasketaan eduksesi. C-ajokortti on tehtävässä välttämätön. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Henri Virtanen sähköpostitse henri.virtanen(at)sol.fi ja puhelimitse 040 1453051.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa