Palveluvastaava juhla- ja edustustilojen siivoustyö

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Haemme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme iloista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa historialliseen kohteeseen juhlatilojen siivoustyöhön Vantaalle.

Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 välillä, mutta työvuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin riippuen mahdollisten tilaisuuksien ajankohdista.

Työtehtävänä on ylläpitää kartanon siisteyttä. Monipuoliseen työhön kuuluu kokoustilojen, oleskelutilojen, toimistojen, saunatilojen, keittiön sekä asiakkaan huoneiden siivous. Tehtäviin kuuluu myös tiskaus, petaus, liinavaatteiden pesu ja käsittely, ikkunoiden pesu, peruspesut ja muut asiakkaan pyytämät työtehtävät. Kohteessa tulee osata käyttää siivouskoneita kuten lattianhoitokonetta (hidaskierroksista ja nopeakierroksista konetta). Kohteessa työskennellään joko yksin tai asiakkaan kanssa. Hakijalta toivotaan joustavuutta ja mukautumista muuttuviin tilanteisiin.

Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas, joustava, avoin ja sinulla on tarkka työote. Edellytämme aikaisempaa kokemusta juhla- ja edustustilojen siivoustöistä ja taitoa käyttää siivouskoneita kuten lattianhoitokonetta. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa. Asiakas teettää perusmuotoisen turvallisuusselvityksen, joka tulee läpäistä ennen työsuhteen alkamista (aikaa menee 4-7 viikkoa).

Haethan paikkaa tästä osoitteesta www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota sähköpostihakemuksia vastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Marjukka Ruohoranta, marjukka.ruohoranta(at)sol.fi sekä palveluesimies Heidi Sirén; heidi.siren(at)sol.fi. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostilla.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa