Palveluohjaaja Vantaalle ja Porvooseen

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Kiinteistönhoitotoimintamme kasvaessa haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme palveluohjaajaa Vantaalle ja Porvooseen.

Työsuhde on muodoltaan vakituinen ja kokoaikainen. Viikoittaiset työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin noin klo 8-16. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja maksamme kilpailukykyisen palkan.

Palveluohjaajan tehtävissä vaaditaan vankkaa ammattitaitoa. Vaatimuksina on alan koulutus ja minimissään 5 vuoden kokemus. Kiinteistöjen toiminnan, kiinteistöhoitajien työn sekä järjestelmien osaaminen on tärkeää.

Päivittäisessä työssä hoidat asiakkuuksia, raportointia sekä työn organisointia ja siihen perehdytystä. Tehtäväkenttä on laaja, joten tekijän on oltava järjestelmällinen, itsenäinen ja vastuullinen.

Mikäli kiinnostuit työstä, olethan nopea, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kutsumme haastatteluihin myös hakuajan sisällä ja ilmoitamme siitä hakijalle sähköpostilla. Pääset hakulomakkeeseen meidän nettisivuilta www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jari Antikainen, jari.antikainen(at)sol.fi.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa