Postinjakaja

Hakuaika:
19.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Lohja
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen osa-aikainen

Etsimme

Postinjakajia Lohjan alueelle

Sinulle sopii fyysinen työ ja viihdyt ulkona - satoi tai paistoi.

Postinjakelijan työ sisältää lajittelun asiakaskohtaiseen jakojärjestykseen toimipisteessä sekä postinjakelun auto-, tai pyöräreitillä. Työajat sijoittuvat arkisin 6:00 - 16:00 välille ja työpäiviä voi tehdä joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. Työt alkavat elokuussa.

Toivomme sinulta:

  • hyvää peruskuntoa
  • huolellisuutta ja tarkkuutta
  • hyvää suomen kielentaitoa
  • luotettavuutta ja joustavuutta
  • ajoreiteillä B-ajokortti

Lisätietoja arkisin tehtävästä antaa heidi.ignatius@sol.fi

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa