Kerrossiivooja Kirkkonummi, Siuntio ja Espooseen

Hakuaika:
31.10.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Kirkkonummi
Työsuhteen laatu:
Vakituinen osa-aikainen

Haemme aurinkoiseen joukkoomme palveluvastaavaa siivoustehtäviin hotelliasiakaskohteisiimme Kirkkonummelle , Siuntioon ja Espooseen.

Työt siivouspalveluilla sisältävät hotellin yleistilojen ja kerrohoidon perus- ja ylläpitosiivousta. Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun. Työvuorot määräytyvät asiakaskohteen tarpeen mukaan.

Hakijalla on oltava oman auton käyttömahdollisuus, alueen vaikeiden kulkuyhteyksien vuoksi.

Olet etsimämme tekijä, mikäli et kaihda nopeatemposta ja fyysistä työtä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on plussaa, mutta positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisevat. Hakijan on oltava täysi-ikäinen.

Heräsikö sinulle kysymyksiä työtehtävistä tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea lisää SOLista osoitteesta www.sol.fil tai ottaa yhteyttä sähköpostitse: Palveluesimies Tedre Robert, robert.tedre(at)sol.fi.

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse. Pidäthän myös silmällä roskapostikansiotasi, siltä varalta että sähköpostiviestimme päätyvät sinne.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa