Palveluvastaava siivoustyö

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme Helsingin alueelle, osaavaa palveluvastaavaa siivoustyöhön terveydenhoitoalan kohteeseen.

Jos olet ahkera, asiakaspalveluhenkinen ja nopea liikkeissäsi, voit olla etsimämme henkilö! Työ on vakituinen osa-aikainen, alkaen maanantaista perjantaihin klo 15-18 välisenä aikana, 4h vuoroja viisi kertaa viikossa (tarvittaessa lauantaisin 4h vuoroina). Työ sisältää puhdastilasiivousta vaativassa asiakaskohteessa.

SOPII LOISTAVASTI ESIMERKIKSI OPISKELIJALLE!

Katsomme eduksi: - alan Laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta - aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä - ja olethan omatoiminen, tarkka ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. - riittävän suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle: - TES:n mukaisen palkan - mielekästä työtä uusien työkavereiden parissa - vakituisen työpaikan

Kiinnostuitko? Ole nopea, koska palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset hakuun sivuiltamme www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota sähköpostihakemuksia vastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tina Andersson, tina.andersson(at)sol.fi ja palvelupäällikkö Marjukka Ruohoranta, marjukka.ruohoranta(at)sol.fi. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme hakijalle henkilökohtaisesti.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa