apukuljettaja

Hakuaika:
19.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme asiakkaillemme pääkaupunkiseudun alueelle

APUKULJETTAJAA

Työt sijoittuvat arkisin klo 6-22 välille ja sisältävät tavarajakelua pääkaupunkiseudun alueella. Reittien pituudet voivat vaihdella ja sitä kautta myös työpäivät venyvät. Kyseessä on kokoaikatyö.

Omistat B-kortin, olet aikaansaava, et pelkää fyysistä työtä ja olet valmis myös kohtaamaan asiakkaan päivittäisessä työssä. Olethan valmis ajamaan pakettiautolla myös aivan Helsingin ydinkeskustan alueella.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt kestävät sesongin yli.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse tomi.hemminki@sol.fi.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa