Pintakäsittelijä

Hakuaika:
15.08.2018 mennessä
Sijainti:
Satakunta, Pori
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Poriin noin viikon mittaiselle keikalle

PINTAKÄSITTELIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu kohteen viimeistelytyöt, kuten paikkamaalaus, tehostemaalaus ja tapetointi. Oman kokemuksesi mukaan sinun on mahdollista päästä tekemään myös muuta viimeistelytyötä. Olet luonteeltasi tarkka sekä omaat kyvyn työskennellä itsenäisesti. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, mieluusti jo maanantaina 13.8.2018. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätiedot: hanna-leena.bjork@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa