Kerroshoitaja Rokualle

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Utajärvi
Työsuhteen laatu:
Vakituinen osa-aikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkisitä kerroshoitajaa Rokualle. Työ on osa-aikainen, työaika vaihtelee kello 5-12 maanantaista sunnuntaihin työvuorolistojen mukaisesti. Viikossa työtunteja on 15-37,5.

Kerroshoitajan työ sisältää hotellihuoneiden, kokoustilojen, toimistojen sekä yleisten tilojen siivousta. Työ on ajoittain hyvinkin hektistä, joten toivomme hyvää sopeutumiskykyä, joustavuutta ja kykyä organisoida omaa työtä. Siivousalan koulutus tai työkokemus kerroshoidon työstä katsotaan eduksi, mutta perehdytämme ja koulutamme valitun henkilön tehtäväänsä. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä, kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä palveluesimies Reija Kullberg, sähköpostilla reija.kullberg(at)sol.fi ja puhelimella 040 5420699 arkisin klo 9-15 välillä.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari -kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa