Särmääjä

Hakuaika:
23.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Sievi
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme asiakkaallemme Ojala Group:lle tuotantotyöntekijöitä eri tehtäviin.

Haemme iloiseen joukkoomme muun muassa osaavaa

SÄRMÄÄJÄÄ.

Olet tarkka, säntillinen ja työkalut pysyvät kädessäsi. Sinulla on mahdollisesti konepuolen koulutusta tai aiempaa työkokemusta metallialan tuotantotyöstä. Kuvanlukutaito on eduksesi, mutta tärkein kriteeri on kuitenkin asenne.

Kyseessä on 2-, 3- ja 4-vuorotyöt. Työt pääsee aloittamaan joustavasti, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä hyvin nopeastikin. Hyvät tekijät työllistyvät pitkäksi aikaa! Työssä noudatetaan Teknologiateollisuuden (metalli) TES:iä ja palkkaus on sen mukainen.

Jos asenteesi on rautaa ja työotteesi teräksinen, voit olla etsimämme henkilö! Hitsin kova kuntosi ei petä pitkienkään päivien rasituksen alla, ja olet valmis sitoutumaan työhön. Jos tulet kauempaa, autamme vuokra-asunnon hankkimisessa.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Asiakkaamme Ojala Group on sopimusvalmistuksen edelläkävijä. Ojala Group:lla on yli 50 vuoden kokemus vaativista asiakasprojekteista. Asiakkaita ovat eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajia. Palvelut kattavat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistuksen, sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa