Palveluohjaaja Raahe-Pyhäjoki alueelle

Hakuaika:
17.08.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Pyhäjoki
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Haemme palveluohjaajaa vastaamaan esimiehen oikeana kätenä asiakaskohteidemme siivoustyöstä Raahe-Pyhäjoki alueella.

Palveluohjaajan työkuvaan kuuluu mm. laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, töiden järjestely sekä osallistuminen siivoustyöhön. Hakijalla tulee olla mahdollisuus käyttää omaa autoa, koska alueena on sekä Raahen että Pyhäjoen alue. Satunnaisesti hakijan tulee myös voida käydä Oulussa. Oman auton käytöstä maksamme kohteiden liikkumisen välillä kilometrikorvauksen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta toisinaan myös viikonloppuisin. Työtunteja 8 viikon tasoittumisjaksossa on 300 h. Työsuhde on vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta, aiempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta sekä työturvakorttia sekä erinomaista suomenkielen taitoa.

Työhön valitulta edellytämme nuhteetonta taustaa ja valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys. Tarjoamme valitulle kattavan perehdytyksen työtehtäviinsä sekä hyvät etenemismahdollisuudet uralla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Johanna Jukola 0407 629 771, johanna.jukola(at)sol.fi (arkisin 9-16).

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa