Palveluvastaavia huoneisto ja hotellisiivoukseen

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja sinulla on todellinen halu luoda asiakkaille onnistunut majoituskokemus.

Haemme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavia huoneisto ja hotellisiivoukseen Rukatunturille. Tehtävä on vakituinen kokoaikainen (37,5h/vko) tai määräaikainen 5.5.2019 saakka. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille klo 6 - 18: 00 välisenä aikana (työaika myös sovittavissa). Töitä tehdään työvuorolistan mukaisesti. Työsi sisältää kerroshoidon töitä sekä muut hotellikohteen monipuoliset siivoustyöt. Työt alkavat heti kun sopiva löytyy. Tes.n mukainen palkkaus.

Mahdollisuus myös keikkaluonteiseen työhön, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, maalaisjärkeä. Olet nopea oppimaan, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivous- tai kerrostyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee: olet innostunut hotellialasta. Teemme paljon yhteistyötä hotellin henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa.

Haethan paikkaa tästä nettiosoitteesta www.sol.fi/tyonhakijoille.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Jennika Rontti, jennika.rontti(at)sol.fi. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostilla.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa