Rakennusapumies

Hakuaika:
26.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Karjala, Joensuu
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Haemme riveihimme Joensuuhun

RAKENNUSAPUMIEHIÄ

työskentelemään monipuolisissa avustavissa työtehtävissä.

Aurinkoiset tekijämme kaipaavat riveihinsä lisää työturvallisuuskortin omaavia sekä hyvällä asenteella varustettuja tekijöitä, joilla on rohkea työote ja iloinen työn tekeminen on oma juttu. Jaksat kantaa välillä painaviakin tavaroita ja sinulle on kunnia-asia tehdä töitä turvallisessa työympäristössä, jonka siisteyden ylläpidosta pidät myös omalta osaltasi huolta.

Työtehtävät vaihtelevat rakennussiivouksesta ammattilaisten avustamiseen. Saat siis tehdä töitä sekä itsenäisesti että työparina.

Tässä on loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat itse määrätä työaikasi ja valita mille keikoille lähdet. Palkkauksesi on vähintään TES mukainen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja töitä tehdään arkisin.

Työturvakortti on välttämätön.

Lähetä hakemuksesi jo tänään, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tervetuloa aurinkoiseen rakennusalan tiimiin! Saat ison ja luotettavan firman taaksesi - meillä työntekijöistä pidetään huolta.

Lisätietoja Maiju Heikkilä p. 040 145 2705

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa