Rakennuspeltiseppiä

Hakuaika:
24.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Tampere
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereen alueelle

RAKENNUSPELTISEPPIÄ

Asiakasyrityksemme PRP, pelti- ja lasituotteiden erikoisliike, tunnetaan palveluasenteesta, rautaisesta ammattitaidosta ja laadukkaista tuotteista. Ratkaisujen perustana ovat aina toimivuus, turvallisuus sekä näyttävyys, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset rakennuspeltisepän tehtävät Tampereen alueella. Tehtävä voi sisältää kohteesta riippuen sekä lasi- että peltitöitä. Töitä on kokoaikaisesti. Työ alkaa muutaman kuukauden mittaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvien työntekijöiden on mahdollista rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ja/tai soveltuvaa ammatillista koulutusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on tehtävässä välttämätön. Tarvittavat työvarusteet järjestyvät työnantajan toimesta. Arvostamme ja odotamme hakijoilta hyvää peruskuntoa, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä luotettavuutta ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti millaista työkokemusta sinulle on kertynyt.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi ja hanna-leena.bjork@sol.fi Huom! Jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta, ei sähköpostitse.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa