Postinjakaja

Hakuaika:
28.02.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Ruovesi
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Ruovedelle

POSTINJAKAJAA AUTOPIIRILLE

Työtehtäviin kuuluvat postin lajittelu ja jakaminen Postin autolla. Työntekijöiltä edellytetään B-ajokorttia ja vähintään 2 vuoden ajokokemusta. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, hyviä ajotaitoja sekä tarkkuutta. Työ on keikkaluonteista ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 06:00 – 18:00 välille.

Odotamme sinulta:

• suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa • hyvää peruskuntoa • huolellisuutta ja tarkkuutta • kykyä noudattaa annettuja ohjeita • luotettavuutta ja joustavuutta • kykyä työskennellä ulkona - satoi tai paistoi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi Huom! Jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta, ei sähköpostitse.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa