Palvelukuljettaja

Hakuaika:
24.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Pirkkala
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme

PALVELUKULJETTAJAA

Tehtävänäsi on tavarajakelu (mm. ateriakuljetukset) Pirkanmaan alueella. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa oleva kuljetusalan ammattilainen.

Valitulla henkilöllä tulee olla C-ajokortti, digipiirturikortti sekä kuljettajan ammattipätevyys. Työhön saa kattavan perehdytyksen.

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja työvuorot saattavat sisältää aikaisia aamuja (jo aamuneljästä alkaen) tai myöhäisiä iltoja (iltaan klo 23 asti). Työpäivän pituus vaihtelee; minimipituus työpäivälle on 5,5 tuntia. Tehtävään ja palkkaukseen sovelletaan PAU:n TES:iä.

Työ on keikkaluontoista. Jos kuitenkin olet erinomainen ehdokas, on työtuntimääriin hyvät mahdollisuudet vaikuttaa. Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta alan kokemuksestasi sekä millaista tuntimäärää tekisit mieluiten.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat syksyn aikana sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: hanna-leena.bjork@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa