Betonielementtityöntekijöitä

Hakuaika:
24.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Kangasala
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Parma Oy kuuluu kansainväliseen Consolis - konserniin, joka on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja. Consolis toimii 30 maassa ja työllistää yli 10 000 henkilöä. Suomessa Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja ja alan markkinajohtaja. Parma Oy palvelee asiakkaitaan aina suunnittelusta rakennuksen luovutukseen ja työllistää 750 rakennustuoteteollisuuden ammattilaista yhdeksällä eri paikkakunnalla.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Parma Oy:lle

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOTYÖHÖN KANGASALLE

Tehtävässä sinua auttaa menestymään työkokemus rakennustuoteteollisuudesta tai rakennusalan koulutus. Tärkeintä kuitenkin on asenteesi työntekoon sekä halusi oppia. Tilanteen mukaan olemme valmiita perehdyttämään alalla vasta aloittavia tekijöitä. Etsimme reippaita, tiimityöskentelytaitoisia ja luotettavia työntekijöitä.

Työ betonielementtituotannossa on vaihtelevaa ja pääset tekemään erilaisia muotti-, raudoitus-, betonointi- sekä viimeistelytöitä monipuolisesti ja mikä parasta, kädenjälkesi tulee näkymään katukuvassa vielä pitkään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmista työtehtävistäsi sekä osaamisestasi.

Tarjoamme Sinulle • Parman huippuammattilaiset työkavereinasi • Oppimisen ja onnistumisen iloa • Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen • Välittävän ja asiansa hoitavan SOL tiimin tuen

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta älä viivästele hakemuksesi kanssa, sillä voimme tarvita sinua pikaisestikin. Työssä vaaditaan vähintään voimassa oleva työturvallisuuskortti, jos se vaatii päivitystä, niin älä huoli, autamme asiassa.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi Huom! Jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta, ei sähköpostitse.

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa