Postinjakaja

Hakuaika:
10.12.2017 mennessä
Sijainti:
Päijät-Häme , Padasjoki
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen osa-aikainen

Etsimme asiakkaallemme Padasjoelle

POSTINJAKAJIA

tekemään arvokasta ja monipuolista työtä, jossa pääsee kuntoilemaan sekä haastamaan itseään. Reipas työote ja hyvä asenne ovat tässä työssä tärkeitä. Joulunaikaan töitä on varmasti runsaasti, mutta hyville tekijöille myös joulun jälkeen.

Sinulle sopii hyvin fyysinen työ ja viihdyt ulkona – satoi tai paistoi. Postinjakajalta vaaditaan asenetta, joka korvaa helposti aiemman kokemuksen ja koulutuksen!

Työajat sijoittuvat arkipäiville aamupainotteisesti. Työtä tehdään neljänä tai viitenä päivänä viikossa.

Odotamme sinulta: • hyvää peruskuntoa • huolellisuutta ja tarkkuutta • kykyä noudattaa annettuja ohjeita • luotettavuutta, joustavuutta ja reippautta

Hakijalla tulee olla B-ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta, koska postinjako tapahtuu pääasiassa autolla.

Jätä hakemus pikaisesti. Myös CV, josta ilmenevät aikaisemmat työtehtävät, on syytä liittää mukaan. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jatkuvasti. Sähköpostilla tulleita hakemuksia emme käsittele erikseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa