palveluvastaava

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Lappi, Tornio
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Tornioon.

Työ on vakituinen ja kokopäiväinen 8.00-16.00. Palkkaus on Tes.n mukainen. Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivous tehdasympäristössä. Kohteessa käytössä mm. yhdistelmäkone. Työkohteissa työskennellään itsenäisesti omalla työalueella, joitain työtehtäviä suoritetaan parityöskentelynä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on hyvä fyysinen kunto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta. Työturvallisuuskortti on pakollinen. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.

Voit hakea paikkaa tästä osoitteesta:www.sol.fi/tyonhakijat

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anne Huhtaviita-Tolonen@sol.fi 0408318752. Mahdollisesta jatkosta saat ilmoituksen sähköpostilla.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa