Liikuntapaikkahoitaja

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Lappi, Rovaniemi
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Haemme asiakkaallemme Rovaniemelle

LIIKUNTAPAIKKAHOITAJAA

huolehtimaan asiakkaan liikuntapaikoista. Työhösi sisältyvät myös erilaiset pienet huoltotoimenpiteet sekä muut työn vaatimat tehtävät kuten lumen luonti ja pienimuotoiset logistiset tehtävät. Töitä tulee olemaan talvisesongin aikaan paljon, joten olethan työtä pelkäämätön ja ahkera sekä joustat tarvittaessa työajoissasi.

Työntekijänä olet nopea oppimaan, ahkera ja luotettava sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Kiinteistöalan tutkinnosta on työssä hyötyä, mutta tärkeimpänä ominaisuutena ovat kuitenkin motivaatio ja tarkkuus töissä. Koska töitä tehdään liikunnallisissa olosuhteissa, sinun tulee myös omalta osaltasi soveltua ympäristöön.

odotamme sinulta:

• Oma-aloitteisuutta • Hyvää työmotivaatiota • Positiivista asennetta ja tiimityötaitoja • hyvää fyysistä kuntoa

Työpaikkaan kannattaa hakea pikaisesti ja liittää hakemukseen myös ansioluettelo. Haastattelemme jo hakuajalla ja valitsemme työntekijän heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja arkisin Anna Paloniemi puh. 040 513 4518

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa