Tuotannon avustava yleismies

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Keski-Pohjanmaa , Perho
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme teollisuuden asiakkaallemme Perhoon

TUOTANTOON AVUSTAVAA YLEISMIESTÄ KONEIDEN KÄYTTÖÖN

jonka tehtäviin kuuluu yleiset tuotannon työt, koneen käyttäjän avustaminen, materiaalin riittävyyden huolehtiminen, yleiset koneiden huoltotehtävät, avustaminen myös tuotannon muissa pisteissä: koneistuksessa, kokoonpanossa ym. mahdollisissa tehtävissä.

Arvostamme - pelisilmää vaihtelevissa ruuhkatilanteissa, katsot tilanteen kokonaisuutta, osaat mennä muiden avuksi, kun omalla työpisteellä ei ole tekemistä - et pelkää käsien likaantumista koneiden huoltotehtävissä ja haluat tutustua syvemmin koneiden sielunelämään - jos sinulla on koneiden remonttiosaamista, se on ehdottomasti plussaa - teet mielelläsi myös helpompia tehtäviä kokoonpanossa ja pidät työpisteet siistinä

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vuokratyön kautta oppimaan uuden työn, tähtäimessä on vakituinen työ, mikäli tilauskanta kehittyy positiivisesti, kuten viime vuodet on tehnyt. Asiakaskohde on mukava työpaikka, sellainen jossa viihdytään kauan.

Haethan paikkaa pikaisesti, haastattelemme jo hakuaikana ja työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla, heti kun sopiva tekijä löytyy.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, soita ja varaa haastatteluaikaa p. nro 040 481 4534, Minna Kunnari TAI laita hakemus järjestelmäämme.

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa