Postinlajittelija

Hakuaika:
19.08.2018 mennessä
Sijainti:
Keski-Pohjanmaa , Kokkola
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

Haemme asiakkaallemme KOKKOLAAN POSTINLAJITTELIJOITA

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme reippaita postinlajittelijoita. Tehtävä on osa-aikainen aina asiakkaan tarpeen mukaan. Työvuorojen pituus on 4 - 7,5 tuntia päivässä ja töitä tehdään arkisin maanantai - perjantai välisenä aikana. Työtehtäviä on erilaisia joihin kuuluu mm. tavaran lajittelua, keräilyä, pakkausta, purkua ja siirtoa.

Olethan luonteeltasi tarkka ja oma-aloitteinen sekä omaat aurinkoisen asenteen työntekoon sekä hyvän fyysisen kunnon. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestät vaihtelevatkin olosuhteet.

Toivomme tehtävän kannalta hyvää suomen kielen taitoa. Mikäli täytät kriteerit ja olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätä hakemus pikaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo: 8-16 Jerika Laakso Puh. 040 171 96 24 jerika.laakso@sol.fi

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa