Palveluvastaavia tarvittaessa kutsuttavaan työhön

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Kainuu, Kajaani
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavia erilaisiin siivoustehtäviin. Työ on vakituinen ja tarvittaessa työhön kutsuttava (0-37,5h/vko), joten se sopii hyvin opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivousta erilaisissa kohteissa aamu, ilta ja viikonloppu painotteisesti omien mahdollisuuksien ja halukkuuden mukaan.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä. Kokemus siivoustyöstä ja ajokortti katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme tehtävien kannalta hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Heidi Pyykkönen 040 183 6840 (arkisin klo 9-15).

Haethan tehtävää mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa