SOLilla on tarjolla monipuolisia kesätyökohteita ympäri Suomea. KIINTEISTÖPALVELUIDEN puolella pääset vastaamaan siististä ja viihtyisästä ympäristöstä vaikka ruohonleikkurilla ratsastaen ja antaen haravalla kyytiä kaikille pihakoivua pienemmille maisemanpilaajille.

Joustavaa työtä kiinteistöhuollon parissa

Mitä kaikkiruokaisempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on työllistyä!

Kesätyöt kiinteistöhuollon parissa koostuvat:

  • Ulkotyöt kuten viheralueet ja ruohonleikkuu
  • Pienet korjaus – ja kunnosapitotyöt

Työvuorot määräytyvät kohteiden mukaan aamuvuorosta iltaan, arkeen ja viikonloppuun. Tarjolla on niin kokoaikaisia pestejä kuin osa-aikaisia hommia, joten kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, milloin sinulle sopisi parhaiten työskennellä ja mille ajanjaksolle kesällä olet kesätöitä etsimässä.

Tärkeintä meille on reipas ja positiivinen asenteesi, etkä kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Osassa tehtävistä tarvitaan tiettyä osaamista ja arvostetaan aikaisempaa työkokemusta, mutta perehdytämme sinut aina huolella tehtäviisi. Sinä siis voit hyvinkin löytää SOLilta myös sen ensimmäisen kesätyöpaikkasi.

Jätä ilmoitus jo tänään! Huomaathan, että hakemukset kesätöihin on avattu alueittain. Täytämme paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.