Kunnon Kesätöissä pääset osaksi kansainvälistä perheyritystä, jossa paiskitaan hommia asiakkaan parhaaksi. Meillä saat arvostettua palvelualan työskentelykokemusta, jossa ykkösjuttu on toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi.

1000 Kunnon Kesätyöpaikkaa tarjolla

Kunnon Kesätöitä on tarjolla kautta Suomen: Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku, Tampere, Kuusamo, Kuopio, Jyväskylä, Ähtäri sekä muut pienemmät kaupungit. Kunnon Kesätöitä avautuu pitkin talvea ja kevättä, joten olethan kuulolla.

Haemme Kunnon Kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

  • Hotelli-, majoitus- ja toimistotilojen siivous
  • Ravintola- ja kylpylätilojen siivous
  • Toimisto- ja myymälätilojen siivous
  • Terveydenhuollon kohteiden siivous

Meillä voit paiskia duunia elämäntilanteesi mukaan. Töitä on tarjolla kokoaikaisesta osa-aikaiseen, ilta- tai aamutyötä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ohjauksen tehtäviisi. Pääset osaksi iloista ja osaavaa työyhteisöä, jossa hommia paiskitaan hyvässä yhteistyössä ja työkaveria autetaan sekä tuetaan tarvittaessa. Saat kesätyössäsi vastuuta ja vapautta sekä tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa perheyrityksessämme. Kesätöiden sujuttua hyvin, löytyy meiltä usein mahdollisuuksia työskentelyn jatkamiseen myös pidemmän päälle sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Liity osaksi isoa ja aurinkoista SOL -perhettämme!

Valitse sinulle paras paikka ja laita hakemusta tulemaan!

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse ja toteutamme osassa hauista ensimmäisen haastatteluvaiheen videohaastattelun avulla. Pidäthän myös silmällä roskapostikansiotasi siltä varalta, että sähköpostiviestimme päätyvät sinne. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, ja ilmoitamme valinnoista viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.