Me teemme brändin

Kun Liisa Joronen lunasti suvultaan Lindström Siivouspalvelut, ryhdyttiin uudelle yritykselle heti miettimään nimeä. Samaan aikaan aloitettiin laajat asiakaspalvelun ja positiivisen ajattelun koulutukset. Yrityksen nimen haluttiin tukevan yrityksen uutta identiteettiä ja uudenlaista tapaa tehdä töitä.

SOL kuvaa aurinkoa, lämpöä, positiivisuutta, rohkeutta ja luovuutta. Auringonkeltainen väri on olennainen osa brändiämme. Puemme päällemme aina jotain keltaista, kun tapaamme asiakkaitamme. Se erottaa meidät muista ja kertoo, että edustamme yritystä, jolta saa ystävällistä ja hyvää palvelua.

Jokaisen panos on ainutkertainen ja korvaamaton.

Positiivisen brändin muodostumiseen eivät riitä vain ulkoiset merkit, vaan tärkeintä on tuotteen ja palvelun hyvä laatu sekä iloinen palveluasenne.

Huolehditaan aurinkoisesta brändistämme yhdessä. Se rakentuu kaikissa työtehtävissä, jokaisessa kohtaamisessa ja viestissä. Ammattitaito ja myönteinen asenne ovat kaiken perusta. Vaikka teemme töitä tiimeinä ja yhteistyössä, jokaisen panos on ainutkertainen ja korvaamaton.

Palveluyrityksessä, jossa tuote tehdään joka kerta uudelleen, henkilökunnan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. SOLin johtamisfilosofia perustuu positiiviseen ihmiskuvaan. Tavoitteena on saada ihmiset innostumaan työstään ja hyödyntämään kaikkea osaamistaan asiakkaan parhaaksi.

Arvojemme mukaisesti meille on annettu vapautta, vastuuta ja luottamusta. Viljellään luovuutta, iloitaan työn tekemisestä ja huolehditaan itsemme kehittämisestä.

Annetaan auringon paistaa tumman harmaina syyspäivinäkin.

Peppi Kaira

Peppi Kaira on SOLin palveluyritysten emoyhtiö SOLEMO Oy:n ja SOL Pesulapalvelut Oy:n toimitusjohtaja.

Peppi Kaira Peppi Kaira on SOLin palveluyritysten emoyhtiö SOLEMO Oy:n ja SOL Pesulapalvelut Oy:n toimitusjohtaja.