– Monelle eksoottisemmalle vieraalle on esimerkiksi takan sytyttäminen täysin outoa puuhaa.

Apua saa vaikka takan sytyttämiseen

SOL on huolehtinut Rukakeskuksen kohteiden siivouksesta niiden avaamisesta alkaen. Vuonna 2017 sopimus laajeni kattamaan myös kiinteistöpalvelut. Sopimus kattaa 24/7 päivystyksen ja kaikki muut kiinteistöpalvelun työt paitsi konelumityöt.

Palveluesimies Harri Kihlman kertoo, että kiinteistöpalveluiden startti Rukalla sujui hyvin. – Siirtymistä helpotti se, että saimme omille palkkalistoillemme Rukakeskukselta kokeneen työntekijän ja muutkin ammattilaiset löytyivät paikkakunnalta.

– Paikallistuntemustahan tässä tarvitaan. Kun puhelin soi, huoltomiehen pitää heti tietää, missä kohde sijaitsee ja minkälainen se on.

– Teemme tiivistä yhteistyötä Tuotto-omistuksen isännöitsijän Mikko Hännisen kanssa ja huolehdimme kaikkien sähkö-, lvi- ja kylmälaitteiden ylläpidosta ja korjauksista.

Kiinteistöpalvelun työntekijöiden tehtävät eivät suinkaan rajoitu normaaleihin ylläpito- ja korjaustehtäviin vaan he palvelevat sen ohella suoraan Rukan asiakkaita.

– Rukalla päivystetään vuorokauden ympäri ja huoltomiehemme voivat opastaa muun muassa lomahuoneistojen kodinkoneiden käytössä. Nämä asiat hoituvat yleensä puhelimitse, mutta apua saa tarvittaessa myös paikan päälle ja sitä voi tilata jo ennakkoon sovittuna aikana.

– Monelle eksoottisemmalle vieraalle on esimerkiksi takan sytyttäminen täysin outoa puuhaa.

SOL Kiinteistöpalvelut

Lue myös: Palvelupäällikkö Anne Määttä – Aina tarvitaan se viimeinen silaus

Perheyrittämisessä on voimaa

Rukakeskus on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja Suomessa lähes 20 prosentin osuudella hissilippujen myynnistä.

Lue artikkeli