Solisti 2/2017 SOL 25-juhlanumero

Liisa Jorosen johtamisopit loivat SOLin menestyksen

Ihminen haluaa tehdä työnsä mahdollisimman hyvin, ja hänelle on annettava siihen mahdollisuus ilman turhaa byrokratiaa ja kahlitsevia sääntöjä. Liisa Jorosen johdolla 25 vuotta sitten käyttöön otetut johtamisen opit toimivat edelleen SOLin menestyksen peruspilareina.

Solisti SOL25

Solisevaa kovuutta

Jos et tee hyvää laatua, niin ei sitä pelkällä hymyllä pärjää. – Meidän piti kehittää mittareita niin laatua kuin asiakastyytyväisyyttä varten, jotta voitiin tehdä tulosta, Anu Eronen toteaa.

Solisti SOL25

Aurinkoisuus valloitti meidät

– Meillä oli punaiset kassit, joissa säilyttää tavaroitaan ja istumapaikan sai valita vapaasti. Sihteerejä ei palkattu ja taloushallinto vastasi suoraan toimitusjohtajalle. Täällä laukkasi vieraita tätä menoa ihmettelemässä, Anu Eronen kertoo.

Solisti SOL25

Reilun pelin säännöillä

Luottamusmies Janne Forsman toimii SOLin työntekijöiden päätoimisena edustajana ja neuvottelee työnantajan kanssa monenlaisista asioista. – On itsestään selvää, että kaikkia sopimuksia pyritään noudattamaan.

Solisti SOL25 Työhyvinvointi

Iloinen veikko Cornwallista

Englantilainen Andrew Saxe-Coburg vaihtoi Cronwallin maisemat ja puutarhanhoidon Joensuuhun. Nyt hän tekee öisin prosessisiivousta Valion Joensuun tehtaalla. – Olen ylpeä työstäni ja pidän vuodenaikojen vaihtelusta.

Solisti Siivouspalvelut SOL25