Uusi Prisma valmistuu Jyväskylän Seppälässä nykyisen Prisman viereen.

SOLin yhteistyö Keskimaan Osuuskaupan kanssa laajeni

SOLin yhteistyö Keskimaan Osuuskaupan kanssa laajeni vuodenvaihteessa. Hotellien lisäksi SOL huolehtii nyt Jyväskylässä myös myymälöiden puhtaudesta, muun muassa keväällä valmistuvasta upouudesta Prismasta.

SOL aloitti vuodenvaihteessa Jyväskylässä sijaitsevien Keskimaan Osuuskaupan Seppälän Prisman ja Huhtasuon Sale-myymälän puhtaanapidon. SOL jatkaa myös Keskimaan kahden hotellin puhtaanapitopalvelujen toimittajana.

Rakennushankkeessa on painotettu energiaa säästäviä ratkaisuja.

Nykyisen Prisman viereen Seppälän kaupunginosassa rakentuu parhaillaan uusi, nykyistä suurempi Prisma. Keskimaan Osuuskaupan isännöitsijä Voitto Hyvärinen kertoo, että uusi Prisma avataan tulevan kevään aikana, ennen vappua.

Prisma Seppälän huoneistoala on noin 43 000 neliömetriä, josta Prisman myyntiala on noin 14 000 ja kesäpihan 900 neliömetriä. Keskimaa investoi uuteen Prismaan noin 40 miljoonaa euroa.

Ripeästi edenneessä rakennushankkeessa on painotettu energiaa säästäviä ratkaisuja. Muun muassa myymälätilojen valaistus toteutetaan led-tekniikalla, jota ei Suomessa ole kaupparakentamisessa aiemmin käytetty.

SOLin myyntipäällikkö Päivi Rautanen sanoo Keskimaan puhtaanapidon työllistävän SOLissa kuusi henkilöä.

Teksti: Juha Peltonen havainnekuva: Keskimaan Osuuskauppa

Keskimaan Osuuskauppa

SOL Siivouspalvelut