Siistiä toimintaa

Anna Tubal Suomen Asiakastiedosta vahvistaa, että Tea Šućurin työpanokseen ja yhteistyöhön SOLin kanssa ollaan hyvin tyytyväisiä.

– Aloitin työt täällä elokuun lopussa ja toimin toimitusjohtajan assistenttina ja toimistokoordinaattorina eli minulla on vastuullani myös nämä kiinteistöasiat. Tean tapaan yleensä aamuisin, kun tulen töihin. Hän on jo laittanut astianpesukoneen päälle ja aloittanut työt.

– Tiedän, että kun hän on töissä, voin luottaa siihen, että kaikki hoituu tosi hyvin.

Tea on tavallaan ”itseohjautuva” en muista kertaakaan joutuneeni sanomaan mistään. Hän on tarkka ja tekee kaiken niin kuin pitääkin, helppohan hänen kanssaan on työskennellä, Anna kehuu ja tunnustaa nauraen olevansa itsekin helposti rättiin tarttuvaa tyyppiä.

Siisteys on osa viihtyisää työympäristöä.

– Kyllä se on tärkeää, että täällä on siistiä. Asiakaspalveluhenkisyydestä olemme samaa mieltä ja haluamme Tean kanssa yhdessä luoda viihtyisän työympäristön meidän porukalle. Meillä on avokonttoritilat ja neuvotteluhuoneet kolmessa kerroksessa, joista alin kerros on vapaampi työtila. Itsekin tietenkin päivän aikana kiertelen ja katson, että kaikki on kunnossa.

– Meillä ei kenelläkään esimerkiksi ole henkilökohtaisia roskakoreja vaan kaikki jäte lajitellaan ja kerätään isompiin astioihin. Niitäkin pitää päivän mittaan valvoa ja käydä aina tarpeen mukaan tyhjentämässä.

Tea kiertää toimistossa ja siivousta tehdään myös tilanteiden mukaan.

– Meillä on totuttu siihen, että hän kysyy esimerkiksi, tarvitaanko työpisteessä pölyjen pyyhkimistä. Tämä reipas kommunikointi edistää asioiden sujumista. Jos Tea huomaa jonkin asian kaipaavan korjaamista, niin hän voi tehdä siitä itse suoraan aulaan huoltopyynnön.