Ruotsin SOL sai uuden vetäjän

Tina Wessman Hellstadius aloitti Solreneriet AB:n toimitusjohtajana kesäkuun alussa. Solreneriet on Ruotsin johtavia siivous-, hygienia- ja toimitilapalvelualan yrityksiä, joka tarjoaa palveluita yrityksille ja julkiselle sektorille.

Wessman Hellstadius siirtyy Solrenerietiin Telialta. Hänellä on vahva osaaminen liiketoimintajohtamisesta, toimitusketjujen kehittämisestä ja yritysmyynnistä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

– Vahvuutenamme on markkinoiden alhaisimpiin kuuluva henkilöstön vaihtuvuus, joka lisää asiakastyytyväisyyttä ja luo uusia mahdollisuuksia. Haluan keskittyä hyvien ja positiivisten asioiden vahvistamiseen uudella tavalla. Esimerkiksi tutustumalla lähemmin siihen, miten liiketoimintaamme voidaan kehittää edelleen digitalisaation avulla, Wessman Hellstadius sanoo.

– Tina Wessmanin kokemus kestävästä liiketoiminnasta, ulkoistamisesta ja B2B-sektorilta täydentää hyvin olemassa olevia toimintojamme, ja hänen roolinsa tulee olemaan merkittävä toimintamme kehittämisessä ja laajentamisessa, SOL Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen sanoo.