Osuuskaupan kumppaniksi

Etelä–Karjalan Osuuskauppa teki sopimuksen Eekoon matkailu- ja ravitsemiskaupan siivouspalveluiden siirtymisestä liikkeenluovutuksella SOLille vuoden vaihteessa. Kaksikymmentä Eekoon siivouspalvelujen työntekijää siirtyy liikkeenluovutuksen yhteydessä SOLin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. SOL vastaa nyt Original Sokos Hotel Lappeen, Amarillo-ravintolamaailman, Las Palmasin, Birran, Kolmen Lyhdyn ja Kasinoterassin siivouksesta.

– Pystymme nyt keskittymään täysipainoisesti omaan ydintoimintaamme ja varmistamaan joustavan kysyntään vastaavan siivouspalvelun. Siivouspalvelut ovat asiakastyytyväisyytemme kannalta merkittävä osa-alue ja SOL edustaa alan parasta osaamista. Tämän sopimuksen myötä luovutamme tämän meille tärkeän toiminnon osaaviin käsiin, kertoo Eekoon MaRa-toimialajohtaja Aleksi Vuorinne.

– Olemme todella iloisia, että pääsemme tekemään taas yhteistyötä Eekoon kanssa. Olemme Suomen ja Etelä-Karjalan suurin hotellisiivouksen osaaja. Vastaamme Lappeenrannan alueella nyt yhteensä viiden hotellin puhtaudesta, SOLin palvelujohtaja Noora Kekki sanoo.

SOL Siivouspalvelut

Etelä–Karjalan Osuuskauppa